Актрисата Анджелина Джоли присъства на премиерата на филма Мария и коментира личния си живот.В

...
Актрисата Анджелина Джоли присъства на премиерата на филма Мария и коментира личния си живот.В
Коментари Харесай

„Твърде лично е“: Анджелина Джоли коментира слуховете за нова любов

Актрисата Анджелина Джоли присъства на премиерата на кино лентата " Мария " и коментира личния си живот.

В диалог с People 49-годишната актриса каза, че сега е необвързана, като по този метод отговори на слуховете за спекулация с рапъра Акала.

Angelina Jolie Says She and New Film Subject Maria Callas Have ‘a Certain Loneliness’ in Common (Exclusive)
— People (@people)
На 26 октомври Анджелина Джоли се появи на премиерата на кино лентата „ Мария “, която се организира в границите на AFI Fest в Лос Анджелис. Актрисата, която изигра основната роля във кино лентата, призна, че „ споделя самотата “ с героинята си и свързва това с любовта си към работата.

„ Мога да бъда всеки в живота, само че фактът, че съм доста работлива, е реалност. Не желая да приказвам доста за това, тъй като е прекомерно персонално. Но несъмнено има самотност и отдаденост на работата в живота ми “ , сподели Анджелина Джоли.

Напомняме, че „ Мария ” е игрален филм на режисьора Пабло Лараин, копродуциран от Германия, САЩ, ОАЕ и Италия за оперната певица Мария Калас. Филмът е по сюжет на Стивън Найт. Главната роля във кино лентата изигра Анджелина Джоли. Премиерата на кино лентата бе на 29 август 2024 година на 81-ия кино фестивал във Венеция.

There’s nothing she can’t do! Angelina Jolie reveals what she took away from learning opera for her role in the upcoming film ‘Maria.’
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР